Dezvoltarea cunoștințelor matematice

7%REDUCERE Nou
Quatrata – Olifu

633.00 lei 587.00 lei

Quatrata – Olifu , , , , ,

În acest set Quatrata puteți găsi variații de jocuri în funcție de dificultate, pentru copii mici și mai mari. Jocul este conceput pentru până la patru jucătorii. Acesta joc servește pentru dezvoltarea abilităților motorii, gândirea logică, abilități de echilibru. Ajută la învățarea culori, formelor, operațiuni matematice simple.

Setul conține 120 de cartonașe cu diferite modele și de diferite nivele de dificultăți.

Jocul este de înaltă calitate. Cuburile sunt fabricate din lemn de mesteacăn. Acestea sunt, prin urmare, foarte ușoare, dar puternice.

Learn More
OF 10080
14%REDUCERE Nou
Turnul numerelor – Olifu

433.00 lei 373.00 lei

Turnul numerelor – Olifu , , , , ,

Cum să construim împreună un turn? Turnul numerelor ne învață lucrul în echipă.
Lucrând împreună putem construi turnul numeric. Participanții alcătuiesc un cerc, fiecare dintre participanți primește o coardă. Coarda trebuie trasă în așa fel încât cercul de pe coardă să intră în cârligul de pe cub, după care cubul este plasat la locul dorit. Dacă un singur participant nu lucrează în echipă, construirea turnului este imposibil.
Cubul nu este numerotat pe fiecare parte. Pentru a rezolva corect sarcina, participanții trebuie să comunice între ei

Learn More
OF 35010
20%REDUCERE Nou
Omida mâncăcioasă – Olifu

286.00 lei 230.00 lei

Omida mâncăcioasă – Olifu , , , , ,

Este un instrument didactic multifuncțional care atrage simultan atenția celor mici dar păstrează în același timp şi interesul celor mai mari.
Ajută la învățarea culorilor, a cifrelor, și a operațiunilor de calcul de bază.
Dezvoltă următoarele abilități

– motricitatea fină
– coordonare ochi mână
– găndirea logică
– penseta bidigitală
– lucrul în echipă.

În școli acest joc se poate folosi pentru aprofundarea operațiunilor matematice de bază.
Jocul este însoțit de un caiet cu diferite idei de joc.

Learn More
OF 95012
Șablon cifere, litere şi semne geometrice – Lena , , , ,

Setul conține 3 șabloane (1 cu litere, 1 cu cifre, 1 cu forme geometrice) Dimensiune şablon: 27×23 cm Material: plastic Recomandat de la 3 ani.

Learn More
65774
90009
Tabla înmulțirii – Woodyland , ,

Un material didactic educativ de mare ajutor pentru copilașii care încep să pășească pe tărâmul înmulțirilor. Conține cartonașe din lemn care sunt inscripționate câte un exercițiu de înmulțire al cărui rezultat se regăsește pe partea cealaltă.

Learn More
91161
16%REDUCERE
Set mozaic

106.00 lei 89.00 lei

Set mozaic , , ,

Conține: 10 planșe și 120 de forme geometrice Material: lemn Dimensiune cutie: 33 x 22,5 x 5 cm Recomandat de la 3 ani.

Learn More
0575
37%REDUCERE
Abacus

49.00 lei 31.00 lei

Abacus ,

Material: lemn Dimensiune: 27 x 6,5 x 33 cm Recomandat de la 3 ani

Learn More
2397-C
Formarea scrisului magnetic ,

Ghidează biluțele la cifrele corespunzătoare, cu ajutorul creionului magic.
Joc ideal pentru formarea mâinii copilului pentru scris.

Learn More
4640
4648
Stoc epuizat
Roata cuvintelor

74.00 lei

Roata cuvintelor , ,

Material: lemn Recomandat de la 5 ani. Conţine:- o tablă de joc cu un disc care poate fi folosit pe ambele păţi (cifre sau litere) – 15 cuie din lemn – un zar Scopul jocului este de a găsi cât mai multe cuvinte posibile cu ajutorul literelor marcate. Câştigătorul este jucătorul care găseşte cele mai […]

Learn More
GK 56739
17%REDUCERE
Scară numerică cu inele

83.00 lei 69.00 lei

Scară numerică cu inele , , ,

Acesta este un joc tipic montessorian care respecta ideea de ordine,secventialitate iar inca un avantaj la el este modelul bulinelor colorate care trebuie respectat,acest lucru solicitand din nou atentia. Exista fix atatea discuri colorate cate sunt necesare pentru a efectua corect impartirea lor pe coloane,astfel incat in cazul in care nu sunt asezate corect pe vreuna din coloane , intervine la final controlul erorii.

Learn More
0304
Stoc epuizat
4236
Stoc epuizat
Forme geometrice

64.00 lei

3766
4353
4269
Carduri senzoriale

139.00 lei

Carduri senzoriale , ,

Dimensiune ambalaj: 24 x 19 x 7 cm Dimensiune carduri cu cifre şi operaţiuni: 9 x 9 cm Carduri senzoriale mari: 19 x 9 cm Carduri senzoriale mici: 14 x 14 cm Conţine: – 12 cartele – 7 carduri senzoriale mari – 4 carduri senzoriale mici Material: carton Recomandat de la 3 ani.

Learn More
AKR 20612
Biluţe de sticlă ,

Diametru: ∅ 1,6 cm Conţine: 50 de bucăţi Material: sticlă Recomandat de la 3 ani.

Learn More
GK GM150
Oglindă magică cu cartonașele de joc ,

Copiii de mic iubesc oglinzile. Chiar și în educația Montessorian se recomanda oglinda pentru bebeluși.
Se alege un cartonaș cu o imagine. Copilul trebuie să reproducă imaginea văzută pe cartonaș pe tablă cu oglinzi.

Learn More
ES 521010
13%REDUCERE
Already Sold: 3 Available: 2
2576
Ceasul magic

125.00 lei

Ceasul magic , , ,

Acest material didactic reprezintă un ceas de perete din fetru.
Toate elementele planșei sunt mobile și sunt dotate cu câte un scai
Învățarea ceasului încadrează mai multe obiective.
Astfel, el poate dezvolta însușirea noțiunii timpului și capacitatea de a operaționa cu aceste noțiuni, măsurarea timpului, conștientizarea ritmicității vieții cotidiene și nu în ultimul rând, funcționarea ceasului, familiarizarea cu concepte precum funcționarea ceasului , familiarizarea cu concepte sfert, jumătate, trei sfert de ora sau ora întreagă; Asociere număr-minut și cifra digitala.
Această poză servește drept model. Culorile și accesoriile pot fi diferite.
ATENȚIE acesta nu este un joc, este material didactic.
Produsul fiind realizat handmade, execuția și livrarea pot dura câteva zile lucrătoare. La fiecare comandă se precizează timpul de execuție.

Learn More
MC 10026
Abac

19.00 lei

Abac

Dimensiuni: 16×18 cm Material: lemn Recomandat de la 4 ani.

Learn More
GK WM324
Discuri colorate

42.00 lei

Discuri colorate

Conţine: 250 discuri transparente din plastic, în 6 culori diferite (roşu, albastru, verde, portocaliu, galben, mov).
Discurile sunt ideali pentru sortare, numărare, exersarea diferitelor operaţiuni matematice. Ajută în dezvoltarea gândirii logice, şi dezvoltă capacitatea copiilor de a rezolva problemele.

Posibilităţi de joc:
1). Să aşezăm discuri în trei culori diferite pe un proiector. Să-l rugăm copiii, să denumească culorile respective, apoi să grupeze discurile rămase după culorile discurilor arătate. Pe urmă să împărţim câteva discuri printre jucători, şi să-l rugăm din nou să grupeze conform culorilor.
2). Să aşezăm discurile în două grupe: 5 discuri albastre în prima grupă, şi 3 portocalii în al doilea. Să rugăm copiii, ca să numără discurile expuse şi să decide din care culoare văd mai multe discuri. Acest joc este ideal pentru recunoaşterea şi exersarea noţiunilor: mai mult, mai puţin.
3). Această temă serveşte la dezvoltarea memoriei a copiilor. Să aşezăm trei discuri, unu lângă altul, pe un proiector. Copiii se uită la discurile expuse timp de 2 secunde, apoi stingem proiectorul. Pe urmă să întrebăm copiii câte discuri au văzut, şi ce culoare aveau discurile. Putem mări numărul discurilor, dar să nu fie mai mult de zece!
4). Să aşezăm 5 discuri de diferite culori într-un rând. Să indicăm începutul rândului, astfel putem exersa utilizarea cuvintelor: primul, al doilea, ultimul, etc. Putem inventa şi alte teme: copiii să alcătuiască serii, în care discul de pe locul 8 este albastru, sau a doua, a patra şi a şasea piese sunt roşii.
5). Pentru dezvoltarea gândirii logice putem inventa teme ca următorul:
Aşezăm 4 discuri într-un rând. Discul roşu este între discurile verde şi albastru, cel galben la începutul rândului, iar discul albastru pe partea cealaltă. Cum vin discurile unul după celălalt? (rezolvarea: albastru, roşu, verde, galben)
6). Priceperea fracţiilor pare de multe ori o dificultate copiilor. Cu ajutorul discurilor putem accelera procesul cunoaşterii. Să vedem nişte teme utile:
– Punem în faţa copiilor 3 dicuri de culoarea roşie şi 7 de culoarea albastră. Să-l întrebăm câte discuri sunt în total (răspuns: 10). Câte discuri sunt de culoarea roşie? (răspuns: 3/10) Iar de culoarea albastră? (răspuns: 7/10).
– Aşezăm în faţa copiilor un disc mov, trei de culoarea verde şi patru de culoarea galbenă. Câte discuri din total nu sunt de culoarea verde? (răspuns: 5/8)
– Alegem 5 discuri de culoarea portocalie şi spunem următoarele: aceste discuri reprezintă 1/3 din discurile portocalii şi albastre. Câte discuri trebuie să adăugăm, şi câte să fie de culoarea albastră? (răspuns: 15,10).
7). Să punem în faţa copiilor 5 discuri de culoarea verde. Ascundem 7 discuri roşii la spatele unei coli de hârtii, apoi întrebăm: dacă din discurile roşii am cu 2 mai mult decât din cele verzi, câte discuri am în total?
– Aşezăm în faţa copiilor 2 discuri de culoarea roşie, 2 albastre şi 2 de culoarea mov. Ascundem la spatele unei coli de hârtii: 4 discuri roşii, respectiv 2 de culoarea albastră, apoi întrebăm: dacă am în total 12 discuri, şi jumătatea discurilor sunt de culoarea roşie, 1/3 de culoarea albastră, şi 1/6 de culoarea mov, atunci câte discuri sunt ascunse la spatele hârtiei din fiecare culoare?
– Punem în faţa jucătorilor 3 discuri de culoarea verde. Ascundem la spatele unei coli de hârtii 2 discuri de culoarea mov şi întrebăm: dacă am mai puţin de 10 discuri, şi 40% dintre aceştea sunt de culoarea mov, atunci câte discuri am din culorile respective?
Funcţia: Joc educativ
Nu este recomandat copiilor sub 3 ani.
Nu conţine materiale sau substanţe dăunătoare organismului.

Learn More
LER 0131
Cărţi cu teme pentru familia de urşi

Ce mărime şi culoare are ursul, care urmează sau lipseşte din rând? Caută-l şi aşează-l pe cartea cu teme!

Learn More
LER 0753
Familia de urşi

7.00 lei

Familia de urşi

Raportul dintre mărimea şi greutatea urşilor ajută în recunoaşterea relaţiilor.
Alte domenii de dezvoltare:
– gândire logică
– recunoaşterea culorilor
– dezvoltarea cunoştinţelor matematice.

Learn More
LER 0725
Set de vehicule

105.00 lei

Set de vehicule

Aceste figuri sunt ideali pentru formarea agregatelor, pentru grupare în funcţie de culori, forme, mărimi, şi recunoaşterea diferitelor noţiuni colective. Cu ajutorul cărţilor cu teme putem dezvolta capacitatea de observare a copilului, recunoaşterea identităţilor dintre figurile din plan şi spaţiu.

Learn More
LER 0190
Vehicule – joc de sortare

Conține: set 24 bucăți în 6 culori Material: plastic Recomandat de la 3 ani.

Learn More
LER 3673
Animale domestice – joc de sortare

Conține: set 24 bucăți în 6 culori Material: plastic Recomandat de la 3 ani.

Learn More
LER 3672
Animale sălbatice – joc de sortare

Conține: set 24 bucăți în 6 culori Material: plastic Recomandat de la 3 ani.

Learn More
LER 3662
Animale marine – joc de sortare

Conține: set 24 figuri in 6 culori Material: plastic Recomandat de la 3 ani.

Learn More
LER 3661
Familie – joc de sortare

Dimensiune: păpușa cea mai mare: 6 cm Conține: set 24 bucăți Material: plastic Recomandat de la 3 ani.

Learn More
LER 3660
Foi de lucru duble – Familii ,

Conține: 21 cartele de 29×11 cm Material: carton Recomandat de la 3 ani.

Learn More
LER 3377
Turn – echivalență

Cu ajutorul cuburilor colorate îmbinabile putem compara foarte uşor fracţiile, fracţiile zecimale şi procentele. Copiii învaţă cum să construiască modele matematice simple şi demonstrative, care ilustrează relaţiile dintre diferite fracţii

Learn More
LER 2509
Tablă cu numere

136.00 lei

Tablă cu numere

Conține: – 1 tablă de bază de 30×30 cm – 25 plăcuţe albastre transparente de 3×3 cm – 25 plăcuţe roşii transparente de 3×3 cm – 100 plăcuţe albe de 3×3 cm Material: plastic Recomandat de la 7 ani.

Learn More
LER 1331
Fracții magnetice

73.00 lei

Fracții magnetice

Diametrul cercurilor din burete: 9 cm Set: 51 bucăți Material: Burete Recomandat de la 6 ani.

Learn More
LER 0608
Fabrica de zaruri

153.00 lei

Fabrica de zaruri

Conține: – 10 zaruri 3,5 cm – 10 foi autocolante: culori, cifre, operațiuni, forme, buline, simțuri, expresii faciale, animale de casă, vehicule Recomandat de la 3 ani.

Learn More
AKR 33100
Legolino – Construcţii logice

Conține – 14 forme geometrice – 15 table pentru construcţii de 21×14 cm – 1 instrucţiune de joc, cu rezolvări Material: lemn Recomandat de la 4 ani.

Learn More
BE 22312
Omidă cu numere – Puzzle , , , ,

Copiii vor numara si asocia cantitatea cu cifra corespunzatoare.Mai mult decat atat vor invata sa si adune, de ajutor fiind in acest sens zarurile desenate pe tabla de joc, precum si modelele de pe corpul omidei.

Learn More
BE 11008
Mănuțe hărnicuțe – model 2 ,

Cu ajutorul acestei planșe copilul își va dezvolta abilitățile de motricitate fină și cele matematice, așadar va exersa pensă bidigitală, coordonarea oculo-motorie, va recunoaște cifrele, va învăța să numere, corespondența cifră și număr obiecte.
Culoarea fetrului și a mărgelelor poate diferi!
ATENȚIE acesta nu este un joc, este material didactic.
Produsul fiind realizat handmade, execuția și livrarea pot dura câteva zile lucrătoare. La fiecare comandă se precizează timpul de execuție.

Learn More
MC 10002
Mănuțe hărnicuțe – model 1 ,

Cu ajutorul acestei planșe copilul își va dezvolta abilitățile de motricitate fină și cele matematice, așadar va exersa pensă bidigitală, coordonarea oculo-motorie, va recunoaște cifrele, va învăța să numere, corespondența cifră și număr obiecte.
Culoarea fetrului și a mărgelelor poate diferi!
ATENȚIE acesta nu este un joc, este material didactic.
Produsul fiind realizat handmade, execuția și livrarea pot dura câteva zile lucrătoare. La fiecare comandă se precizează timpul de execuție.

Learn More
MC 10001
14%REDUCERE
Tabla înmulțirii

63.00 lei 54.00 lei

Tabla înmulțirii

Un material didactic educativ de mare ajutor pentru copilașii care încep să pășească pe tărâmul înmulțirilor. Tabla conține 100 de cartonașe din lemn având inscripționate pe verso câte un exercițiu de înmulțire al cărui rezultat se regăsește pe partea din față.

Learn More
0815
3765
0305
Sudoku

30.00 lei

Sudoku ,

Material: lemn Dimensiuni: 17,5 x 2 x 17,5 cm Recomandat de la 8 ani.

Learn More
2339
Stoc epuizat
Buburuză în competiție ,

Pentru un singur jucător:
La început așezați toate piesele pe tabla de joc. Doar o singură gaură va rămâne liberă. Alegeți o piesă și săriți peste cealaltă, astfel încât piesa să ajungă în gaura liberă. Piesa peste care săriți este eliminată; așezați-o lângă tablă. Scopul este ca jucătorul să rămână cu cât mai puține piese pe tablă (dacă se poate, cu doar o singură buburuză).
Pentru mai mulți jucători:
Scopul este să eliminați cât mai multe buburuze, iar pe tablă să rămână cât mai puține. Puteți fi adversarul celuilalt. Piesele peste care săriți, vă aparțin. Câștigă acela care obține cele mai multe piese și următorul jucător nu mai poate sări.

Learn More
1304
Vrei sa afli
CELE MAI TARI
PROMOTII ?
Inscrie-te la
Newsletter-ul gratuit!

close-link