Ne distrăm la carnaval

Carnavalul este unul dintre cele mai amuzante evenimente din cadrul unui  an. Pentru câteva ceasuri ne transpunem în personalitatea unui personaj dorit, ceea ce ne oferă  descărcarea emoțiilor și poate fi foarte haios.

Totuși, unii copii ar dori să nu participe și  rămân pe dinafară.
Care poate fi cauza?

Mulți copii sunt sensibili la unii stimuli din mediu, cum ar fi mirosuri intense, flash-urile luminilor din încăpere, sunetele înalte sau joase.  Volumul  boxelor poate fi asurzitor, programul de desfășurare al activităților organizate prea complex, iar copilul devine în scurt interval de timp obosit, datorită sistemului nervos încă în dezvoltare.

Alţi copii se tem de persoanele mascate sau costumate, ori îi deranjează chiar pe ei înșiși să poarte pe faţă un obiect străin până acum. Pentru ei, o soluție poate fi o bandă  tip coroană, astfel lăsând liber ochii, nasul și gura copilului.

Aceste benzi tip coroană decorate se pot utiliza atât  în timpul carnavalului, cât și în jocurile de rol.

Am pregătit câteva variante de benzi decorate cu diferite print-uri de animale: un model alb-negru pe care copilul să îl poată colora/ decora după bunul plac, și încă unul, de-a gata realizat.
Aici puteți descărca ambele variante: print-uri de animale color  ;  print-uri de animale alb – negru

Recomand imprimarea pe carton,  dacă totuși nu este posibil,  puteți printa pe coli de xerox, apoi lipiți pe un carton și decupați, oferind, astfel, măștii o structură mai fermă și rezistentă de durată lungă

 

Lasă un răspuns

Vrei sa afli
CELE MAI TARI
PROMOTII ?
Inscrie-te la
Newsletter-ul gratuit!

close-link