Jocuri de societate

Adunare selectivă a deşeurilor .

Pentru refolosirea materialelor şi potejarea mediului nostru înconjurător este foarte importantă ca generaţia nouă să se familiarizeze cu adunarea selectivă a deşeurilor. Acest joc excelent ne este de mare ajutor.

Înainte de începerea jocului educatoarea montează coşurile pentru deşeuri şi lipeşte pe ele abţibildele potrivite. La lipirea abţibildelor să ţinem cont de culorile tomberonilor de gunoi din mediul nostru înconjurător şi tipurile de deşeuri pe care le adunăm conform acestor culori.

Posibilităţi de joc:
– Să arătăm cărţile copiilor şi să denumim deşeurile diferite: găoace, coajă de fructe, ziar, cutie pentru prăjituri, sticlă, baterii, etc.
– Să împărţim cărţile printre jucători, iar de data aceasta ei vor denumi deşeurile de pe cărţi.
– Să grupăm deşeurile în funcţie de materialul lor sau locul de provenienţă.
– Să împerecheăm cărţile cu tomberoanele corespunzătoare.

Scopul jocului:
– ne educă cum să protejăm mediul nostru înconjurător
– ne învaţă adunarea selectivă a deşeurilor
– lărgeşte cunoştinţele copiilor despre diferitele tipuri de deşeuri
– ne învaţă care deşeu în care tomberon trebuie aruncat.

Learn More
Alimente sănătoase , , .

Conține: – 1 puzzle în formă de piramidă, 66×45 cm – 54 cărţi cu alimente – 1 zar cu culori Material: carton Recomandat de la 3 ani.

Learn More
Out of stock
Amoba – Joc 4 pe 1 rând , .

Material:lemn Dimensiuni:24 x 3,5 x 16,5 cm Recomandat de la 6 ani

Learn More
Animal Trip – joc de societate .

Conține – 1 tabla de joc – 4 păpușele – 16 cartele cu animale – 1 cartela meteo – 1 zar – 1 saculet Material: Lemn + Carton Recomandat de la 3 ani.

Learn More
Out of stock
Buburuză în competiție , .

Pentru un singur jucător:
La început așezați toate piesele pe tabla de joc. Doar o singură gaură va rămâne liberă. Alegeți o piesă și săriți peste cealaltă, astfel încât piesa să ajungă în gaura liberă. Piesa peste care săriți este eliminată; așezați-o lângă tablă. Scopul este ca jucătorul să rămână cu cât mai puține piese pe tablă (dacă se poate, cu doar o singură buburuză).
Pentru mai mulți jucători:
Scopul este să eliminați cât mai multe buburuze, iar pe tablă să rămână cât mai puține. Puteți fi adversarul celuilalt. Piesele peste care săriți, vă aparțin. Câștigă acela care obține cele mai multe piese și următorul jucător nu mai poate sări.

Learn More
Carnaval animale – joc societate , , .

Conține: 4 panouri, 36 animăluțe, 2 zaruri Material: lemn Dimensiune: 31,5 x 4,5 x 21 cm Pentru 2 – 4 jucători. Recomandat de la 3 ani

Learn More
12%
Colorama din lemn

73.00 lei 64.00 lei

Colorama din lemn , .

Joc de construire cu forme și culori, jucărie cu șiret.

În cadrul jocului copii se pot prieteni distrându-se cu tematica culorilor și a formelor. Varietățile diferite ale jocului, au fost făcute pentru diferite grupuri de vârstă, dar esența lor este de a plasa la locul lor potrivit pe tabla formele geometrice după culoare și formă. Jocul Colorama ajută la dezvoltarea abilităților de observare, comparare, denumire și asociere respectiv a dexterității.

Conținutul cutiei: 1 tablă de joc, 40 buc elemente geometrice în 4 culori (roșu, albastru, verde, galben) respectiv în 5 forme diferite (cerc, pătrat, triunghi, hexagon, trapez), 2 șireturi, 1 zar cu culori, 1 zar cu forme.

Preliminat: următoarele jocuri sunt enumerate după grad de dificultate. Este recomandat de a juca primul joc cu copii mici, iar celelalte conform vârstei specificate.

Faceti cunoștință cu formele (pentru 1-6 copii, de la vârsta de 3 ani)

Trebuie sa încercăm să fixăm formele pe șiret, mai întâi după culoare, apoi după formă. În acest joc nu există câștigători sau învinși.
Amestecați formele și distribuiți-le egal între jucători. Culoarea sau forma lor nu are importanta. Dacă rămân elemente nefolosite după distribuție, acestea pot fi plasate imediat pe tabla. Fiecare copil pe rând pune câte o formă la locul ei pe tablă, conform formei sau a culorii sale. Exemplu: o formă galbena rotundă se potrivește într-un câmp galben rotund. Jocul se termina atunci, când fiecare câmp conține forma potrivită. În această versiune nu exista câștigători sau învinși.

Faceți cunoștință cu zarul (pentru 2-6 copii, de la vârsta de 4 ani)

Preparați zarul cu culori, și plasați formele pe câmpul potrivit pe tabla. Aruncăm cu zarul cu culori pe rând, și luăm jos piesa al cărui culoare corespunde cu culoarea zarului aruncat, și punem piesa în fața noastră. Dacă, de exemplu am aruncat culoarea verde, înseamnă că putem să luam un pătrat verde sau un trapez verde. Daca pe zar se afla ursuleți, aceasta poate însemna oricare culoare: putem sa decidem singuri, care piesă să luăm jos. Daca la sfârșitul jocului, se întâmplă să nu mai fie piese care au culoarea potrivită pe tablă, nu avem ce face, vine rândul celuilalt jucător. Laterala goala a zarului înseamnă nenoroc, în acest caz așteptăm o tura. Cine are în fața cele mai multe piese, câștigă jocul. La următoarea ocazie, jocul poate fi jucat cu zarul cu forme, și atunci întotdeauna va fi dat forma piesei de luat, astfel piesa poate să fie de orice culoare, dar daca are forma corectă, poate fi scoasă de pe tablă. Ursuleții și acum ne lasă pe noi să alegem pe care vrem noi.

Colorama (pentru 2-6 copii, de la vârsta de 5 ani)

Acest joc, trebuie jucat în modul în care se joacă jocul nr. 2, numai că folosim 2 zaruri. De data aceasta, putem să luăm acea piesa, care corespunde în același timp, atât formei cât și culorii aflate pe zarul aruncat – desigur dacă se mai găsesc astfel de piese pe tablă. Partea goala a zarului înseamnă că momentan nu avem ce face, următorul jucător poate să arunce. Exemplele de mai jos arată combinațiile posibile ale zarurilor:

Verde și pătrat: putem să luăm jos un pătrat verde
Verde și ursuleți: putem să luăm jos o piesa verde de orice formă
Hexagon și ursuleți: putem să luăm jos o piesa hexagon de orice culoare
Laterala goala și cerc: așteptăm o tură

4. Colorama profi (pentru 2-6 copii, de la vârsta de 5 ani)

Aceasta versiune este jucată în mod similar ca și jocul Colorama descris mai devreme, cu diferența: la începutul jocului nu punem piesele pe tabla, ci le amestecăm, și le distribuim în număr egal între jucători. Culoarea și forma pieselor nu are importanța. Dacă rămân piese nefolosite după distribuție, acestea pot fi plasate imediat pe tablă. Țelul jocului este de a fi primul care plasează piesele pe tabla. Aruncăm cu amândouă zaruri în același timp. Câștigătorul este cine reușește primul să pună toate piesele pe tablă.

Learn More
Completează-l !

97.00 lei

Completează-l ! , .

Prima variantă de joc:
Așezați cărțile transparente pe tabla de joc astfel încât să completați fiecare imagine.
A doua variantă de joc:
Tabla de joc este împărțit între jucători iar cărțile transparente sunt așezate toate la un loc. Jucător extrage o carte transparentă, dacă se potrivește unei imagini de pe tabla sa de joc, cartea este așezat acolo. În caz contrar, jucătorul următor va primi cartea extrasă de jucătorul anterior. Cel care completează toată tabla de joc va câștigă.

Learn More
Delfin – Joc de echilibrare , .

Conține: – 18 forme cilindrice – 1 zar cu culori Material: lemn Recomandat de la 3 ani.

Learn More
Domino – Animale

30.00 lei

Domino – Animale , .

Material: lemn Dimensiuni: 24,5 x 8 x 4 cm Conține 28 de piese Recomandat de la 3 ani

Learn More
Domino – Fructe

30.00 lei

Domino – Fructe , .

Material: lemn Dimensiune: 24,5 x 8 x 4 cm Conține 28 de piese Recomandat de la 3 ani

Learn More
Domino – Indicatoare rutiere , .

Material: lemn Dimensiune cutie: 24,5 x 8 x 4 cm Conține 28 de piese Recomandat de la 3 ani

Learn More
Domino cu 2 fețe

73.00 lei

Domino cu 2 fețe , .

Acest joc are doua fețe, una tradițională de domino și alta reprezentând cele mai cunoscute animale de la Zoo. Așadar, două moduri de distracție cu piese mari, din lemn!

Learn More
Drumul corect

73.00 lei

Drumul corect , .

Cu ajutorul jocului putem exersa conceptele de : „scurt”,” mai scurt”, „lung”, „mai lung”.

Learn More
17% Out of stock
Gemenii

60.00 lei 50.00 lei

Already Sold: 1 Available: 0
Gemenii , , , .

Este recomandat copiilor cu vârsta de peste 4 ani.
Nr. jucătorilor: 2-10 persoane.
Conţine: 40 cărţi de joc din lemn.
Două cărţi alcătuiesc o pereche. Culoarea suprafeţii din spate a cărţilor ne arată dacă copiii aparţin aceeaşi naţionalitate, deoarece gemenii de pe cărţi nu sunt identici. Fiecare pereche de gemeni este compusă dintr-un băiat şi o fată, care au sosit din aceeaşi ţară.

Posibilităţi de joc:
1. Împerechere (pentru copii mai mici):
Să amestecăm cărţile şi să o aşezăm cu faţa în sus pe masă. La un semn, fiecare jucător începe să-şi caute perechi. Cel care reuşeşte să adune cele mai multe gemeni, va fi câştigătorul.
2. Memorie:
Să amestecăm cărţile şi să o aşezăm cu faţa în jos pe masă. Pe rând jucătorii se uită la câte 2 poze. Dacă găsesc perechi, pot să-şi păstreze cărţile respective. În caz contrar, pozele revin la locurile iniţiale, cu faţa în jos. Cel care reuşeşte să adune cele mai multe perechi, va fi câştigătorul.
3. Regulile acestui joc corespund cu cele de la punctul 2, cu diferenţa că în momentul când un jucător găseşte o pereche de gemeni, trebuie să denumească ţara de unde provin copiii, şi să desemneze câteva lucruri speciale acelei ţări. Ex.: animale, diferite sortimente de mâncare, oraşe din ţara respectivă. Jocul se poate îngrăuna prin diferite sarcini, ex.: copiii să caute ţara respectivă pe hartă.

Learn More
Ghicește! Cine sunt? , .

Conține: – 40 cărți – 1 zar – 1 clepsidră Recomandat de la 3 ani.

Learn More
Joc – Înconjurul lumii .

Acompaniați-i pe cei 6 copilași (Mai-Lin, Finn, Ami, Pepe, Leila si Jamal) în călătoria lor în jurul lumii. În drumurile lor, copiii iși fac prieteni noi, descoperă continentele și învață despre plantele și animalele din intreagă lume. Jocul dezvoltă spiritul de competiție, comunicarea, socializarea și ajută la recunoaștrea raselor uname, a animalelor și plantelor, a locurilor unde acestea trăiesc, învățarea numârării, coordonarea ochi-mâna

Learn More
Joc cu culori

85.00 lei

Joc cu culori , .

Dimensiuni: 21 x 14,5 x 0,6 cm Conține: 77 piese Material: lemn Recomandat de la 3 ani.

Learn More
Joc Cumulo

136.00 lei

Joc Cumulo , .

Cardul din carton va arăta ce imagine trebuie să reproducă copilul cu ajutorul lanțului. Ceilalți jucătorii vor vedea doar cardurile din lemn, trebuie să recunoască care imagine este reprodus cu ajutorul lanțului. Cel care ghicește primul primește cardul din lemn. Câștigă cel care are cele mai multe carduri.
Ajută la dezvoltarea:
– recunoaștere de forme
– dexteritate
– dezvoltare imaginație

Learn More
Joc de echilibru – Broscuță , .

Acest joc necesită de la copii gesturi prudente și hotărâte. Jocul conține o figurină de animal drăguț, 15 bucăți de cilindri și un zar cu culori. Jucătorii aruncă pe rând cu zarul și conform culori așează cilindrul pe figura care îi echilibrează. Scopul jocului este de a pune cât mai multe cilindrii pe figura în așa fel, ca acesta să nu-și piardă echilibrul.

Learn More
11%
Joc de echilibru Barca lui Noe

45.00 lei 40.00 lei

Joc de echilibru Barca lui Noe , .

Material: lemn Dimensiune: 18,5 x 2 x 16 cm Recomandat de la 3 ani.

Learn More
Joc de echilibru Buburuză , .

Material:lemn Dimensiune:16 x 2 x 12 cm Recomandat de la 3 ani.

Learn More
Joc de echilibru Pisicuță .

Acest joc necesită de la copii gesturi prudente și hotărâte. Jocul conține o figurină de animal drăguț, 15 bucăți de cilindri și un zar cu culori. Jucătorii aruncă pe rând cu zarul și conform culori așează cilindrul pe figura care îi echilibrează. Scopul jocului este de a pune cât mai multe cilindrii pe figura în așa fel, ca acesta să nu-și piardă echilibrul.

Learn More
Joc de echilibru Ursuleț , .

Acest joc necesită de la copii gesturi prudente și hotărâte. Jocul conține o figurină de animal drăguț, 15 bucăți de cilindri și un zar cu culori. Jucătorii aruncă pe rând cu zarul și conform culori așează cilindrul pe figura care îi echilibrează. Scopul jocului este de a pune cât mai multe cilindrii pe figura în așa fel, ca acesta să nu-și piardă echilibrul.

Learn More
Joc memo – fermă , .

Dimensiuni cartele: 5 x 5 cm Setul conține 36 piese Material: lemn Recomandat de la 3 ani.

Learn More
Labirint Logic

135.00 lei

Labirint Logic .

Dimensiune cutie: 21 x 21 x 5 cm Contine: – 44 elemente – 25 cartele de joc Material: Plastic Recomandat de la 6 ani.

Learn More
Master logic

68.00 lei

Master logic , .

Conține: – 1 tablă de joc – 12-12 figurine în 5 culori – 20-20 figurine alb – negru Material: lemn Recomandat de la 5 ani.

Learn More
Moară – Buburuză .

Material:lemn Dimensiuni: 24 x 24 x 5 cm Recomand de la 5 ani.

Learn More
Nu te supăra frate .

Material:lemn Dimensiune: 24 x 24 x 5 cm Recomandat de la 4 ani.

Learn More
12% Out of stock
Roata cuvintelor

74.00 lei 65.00 lei

Already Sold: 1 Available: 0
Roata cuvintelor , , , .

Material: lemn Recomandat de la 5 ani. Conţine:- o tablă de joc cu un disc care poate fi folosit pe ambele păţi (cifre sau litere) – 15 cuie din lemn – un zar Scopul jocului este de a găsi cât mai multe cuvinte posibile cu ajutorul literelor marcate. Câştigătorul este jucătorul care găseşte cele mai […]

Learn More
11%
Să găsim cărarea corectă!

62.00 lei 55.00 lei

Already Sold: 0 Available: 2
Să găsim cărarea corectă! , .

Pe rama tablei de joc se găsesc diferite animale. Tabla de joc este o pădure uriaşă, care este străbătută de poteci. Dacă animalele vor să plece în vizită unul la celălalt, trebuie să construiască poteci cu ajutorul plăcuţelor. Scopul ambelor jucători e ca animalele lor să se întâlnească. Care reuşeşte primul, va fi câştigătorul jocului.
Alte domenii de dezvoltare:
– dezvoltarea memoriei
– recunoaşterea culorilor
– dezvoltarea concentrării.

Learn More
Șah

49.00 lei

Șah .

Dimensiuni 26 x 25,5 x 1,5 cm Material: Lemn Recomandat de la 7 ani.

Learn More
Out of stock
Șah și table (mare) , .

Material:lemn Dimensiuni:32 x 32 cm Recomandat de la 5 ani

Learn More
Story cubes (cubulețe cu povești) , .

Cu acest set de cubulețe ce încap într-un buzunar sí care reprezintă o adevărată fabrică de povești,copiii își vor dezvolta fantezia.Aruncă cu un cubuleț iar apoi concepe o poveste pe baza imaginii!
Setul conține 9 cuburi cu imagini pe toate fețele.

Learn More

Showing 1–36 of 40 results